(Zwerg) Golfen

(Zwerg) Golfen

Wil je  gewoon een lekker rondje golfen alleen of met vrienden dat kan als je in het bezit bent van een GVB en daar waar nodig een handicap. Midden in Limburg liggen diverse mooie golfbanen.

 

Land van Thorn

Met de auto 20 km

Golfbaan Land van Thorn is een landelijk gelegen top golfbaan. Vriendelijk en gastvrij met een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding. Kortom een uitstekende locatie om te golfen of te leren golfen op onze golfschool.

Golfbaan Land van Thorn is de nummer 8 van de beste 9-holes golfbaan van Nederland en in de top-40 prijs-kwaliteitranglijst staat Land van Thorn op een geweldige 3de plaats.

(Land van Thorn )

 

Golfbaan Echt-susteren

Met de auto 10 km

Golfbaan Echt-Susteren is gelegen in de rustieke omgeving “de Hei”. De golfbaan is voorzien van een 9 holes golfbaan, 6 hole approach baan, een overdekte driving-range en 2 oefengreens. De golfbaan is ontworpen door Dirk Städler Golf Courses, gespecialiseerd in golfbaan architectuur en aangesloten bij het European Institute of Golf Course Architects. Het baanontwerp voldoet aan de eisen die de Nederlandse Golf Federatie stelt voor de A- status en wordt door de lage handicappers als uitdagend ervaren. Alle greens zijn opgebouwd conform de United States Golf Associatons (USGA) specificaties. Kenmerkend voor deze USGA greens is dat ze uitermate snel zijn.

(Golfbaan Echt-Susteren)

 

Midgetgolf De Beertuin in Stevensweert

Met de auto of fiets 3 km

De Beertuin is een midgetgolfbaan met 18 holes, gelegen in een parkachtige omgeving en heeft meerdere terrassen met zo’n 160 plaatsen.

Uniek in Limburg is de midgetgolfbaan waarbij u op kunstgras speelt, dat van een perfecte drainage is voorzien. Dit heeft als voordeel dat dit spannende spel, dat zeer geschikt is voor jong en oud, bijna onder alle weersomstandigheden gespeeld kan worden. Op de 18 banen in de schitterend aangelegde tuin, kunt u ook ’s avonds een balletje slaan. In de avonduren zijn de banen verlicht en dit geeft alles een sprookjesachtige uitstraling.

U speelt al een partijtje midgetgolf voor slechts  € 4,-. Groepen vanaf 15 personen spelen voor € 3,- p.p. Kinderen tot 4 jaar gratis.

(De Beertuin)