Kamers

KAMERS

Voor toevallige passanten……. wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Voor één of meerdere nachten, 3-persoons, 2-persoons of 1-persoonskamers. Ervaar de stilte van de omgeving, rust lekker uit op onze prima bedden en geniet van het uitzicht op ons terras met een kop koffie of thee.

Bed & Breakfast Ohé en laak is een prachtige plek om te slapen. Alle kamers zijn anders ingericht en hebben daardoor een eigen sfeer. De kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet, zijn comfortabel en functioneel ingericht en vooral bedoeld om te ‘slapen’. Als service is uw bed opgemaakt, liggen er handdoeken klaar en is er een tv aanwezig in de slaapkamer, WIFI beschikbaar.  Alle slaapkamers zijn op de eerste verdieping, bereikbaar met de trap, hebben een eigen ingang met afsluitbare deur en zijn voorzien van vloerverwarming en een rookmelder.

De woon- en ontbijtkamer in ons gastenverblijf zijn ruim en kleurrijk, modern ingericht met een gezellige zithoek bij de openhaard en diverse tafeltjes en stoelen en biedt meer dan voldoende ruimte om te relaxen of elkaar te ontmoeten. Tegen een kleine meerprijs kunt u als gast gebruik maken van drankjes uit onze koelkast. Zelf een drankje meebrengen is geen probleem.

Bij de kamerprijs is het ontbijt inbegrepen, deze wordt in de ontbijtkamer geserveerd tot 9:30u.

Het ontbijt is behoorlijk uitgebreid, gezond en voor ‘elk wat wils’, inclusief verse jus d’orange, koffie of thee.

Heeft u dieetwensen? Geeft u het op voorhand door dan doen wij ons uiterste best hier rekening mee te houden.

 

Aankomst en vertrek

Inchecken vanaf 15:30uur tot 21.30 uur, (wij eten zelf tussen 17:30 en 18:00u).
Uitchecken tot 10.30 uur.
Op een eerder tijdstip alvast bagage afgeven of op een afwijkende tijd in/uitchecken, altijd in overleg.

 

Huisdieren

Wij houden ontzettend van dieren en honden in het bijzonder. Wij hebben dan ook een lieve Labradoodle rondlopen. Voor een goede hygiëne van onze kamers en om de rust te bewaken voor onze gasten en onze hond is het helaas niet mogelijk om uw hond mee te nemen.