Dagstrand

Dagstrand

Mooi weer!

Slechts op 1 km afstand van onze B&B bevinden zich twee dagstranden.

Dagstrand De Maasterp in Ohé en Laak, het dagstrand van 15 hectare is geschikt voor het hele gezin, u kunt er zwemmen, surfen, kanovaren.

Dagstrand de Maasterp is onderdeel van de Dilkensplas en grenst aan natuurgebied Dilkensplas. Sanitaire voorzieningen zijn boven op de dijk. Daar vindt u ook Brasserie de Maasterp. Hier kunt u terecht voor een kop koffie, een smakelijke lunch en uitgebreid diner. Vanaf het terras van de brasserie heeft u een mooi uitzicht over de plas en de jachthaven.

 

Dagstrand de Steenberg in Kinrooi: Geniet van een dag aan het water in België, bereikbaar met het fiets-voetgangerspontje vanuit Ohé en Laak.

Gelegen te Geistingen (Kinrooi) ligt het dagstrand ‘De Steenberg’. Met zicht op jachthaven De Spaanjerd geniet je vrij en gratis van een fijn wit zandstrand. Neem een verfrissende duik en nip even later aan een cocktail op een zonovergoten terrasje. Zodra de zon tevoorschijn komt, dan wordt er een badmeester ingeschakeld om toezicht te houden. Zo geniet je onbezorgd van een heerlijk dagje aan het water.