OVER ONS

B&B Ohé en Laak

Wij, Erik en Evelyn, verwelkomen u van harte in onze B&B Ohé en Laak.

Per 20 maart 2020 zijn wij de enthousiaste, nieuwe eigenaren van B&B Ohé en Laak en hebben wij de Randstad verruild voor Midden-Limburg. Een keuze waar we tot nu geen spijt van hebben, ieder bezoek aan Limburg voelt een klein beetje als vakantie! Dat gevoel wensen wij iedereen toe, daarom bent u bij ons van harte welkom voor een kort of lang verblijf, alleen, met z’n tweeën of als groep.

In het waterrijke gebied van Midden-Limburg (tussen Roermond en Maastricht) ligt onze B&B op het eiland in de Maas. Daar wachten wij u op voor een landelijk, rustig verblijf.

Het B&B gastenverblijf is ondergebracht in een voormalige schuur van de carréboerderij uit 1871, die door de vorige eigenaar is omgebouwd tot een B&B met acht nette kamers, met ieder zijn eigen badkamer en toilet. Naast uw kamer kunt u gebruik maken van de woonkamer, ontbijtkamer en het terras in onze voortuin.

Al 20 jaar vinden gasten de weg naar onze Bed en Breakfast én komen ook graag weer terug met vrienden of familie. Slapen voor één nacht, maar ook meerdere nachten is zeker mogelijk.

Hier is alle tijd om te onthaasten en te fietsen, wandelen, winkelen of wat u maar leuk vindt, mogelijkheden genoeg, de omgeving leent zich er voor.

Tot snel,

Erik & Evelyn