Hap en Stap Thorn-Wessem-Thorn

Hap en Stap Thorn-Wessem-Thorn

Thorn: VVV Thorn, Wijngaard 14, Hap en Stap Thorn-Wessem inclusief routekaart via het wandelknooppuntensysteem en 3 vouchers, prijs € 11,95 per persoon, de wandeling is ongeveer 12,5 km lang. 

Hap en Stap Thorn-Wessem

De Hap en Stap Thorn-Wessem start op het mooie plein de Wijngaard in Thorn en voert via de kapel Onder de Linden, met barok interieur, naar het maasdorp Wessem. Bij het Kapelhuis ontvang je tegen inlevering van je eerste voucher een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Verder gaat de tocht langs het bosrijke Meggelveld op naar de Maasboulevard in Wessem. Hier wordt je bij Gasterie De Knip ontvangen met een kop (dag)soep en stokbrood.

Het laatste gedeelte wandel je via de dijk langs het bungalowpark in wording ‘Maasresidence Thorn’ via de Maasplassen weer terug naar Thorn. Bij grand café ’t Stift kun je onder het genot van een borrelplankje nog nagenieten van deze afwisselde tocht. De wandeling is mogelijk op woensdag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur. Op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Starten kan bij de VVV Thorn, Wijngaard 14. 

Het arrangement is te koop bij de VVV Thorn en via de webshop.