Corona

Onze Coronamaatregelen:

Tijdens deze corona crisis zijn wij gewoon geopend en u kunt bij ons, zoals u van ons gewend bent een overnachting boeken inclusief ontbijt, welke u op de kamer dient te nuttigen. Tegen meerprijs bieden wij ook een lunchpakket voor €6,50 p.p. aan.

Lees ook het laatste nieuws onderaan de HOMEpage.

In onze B&B is in de openbare ruimte het dragen van een mondkapje verplicht.

Bij de entree van de B&B hangt spray om de handen te desinfecteren.

Handcontact wordt vermeden.

Het algemene toilet in de hal is buiten gebruik, u dient het sanitair op uw kamer te gebruiken.

Bij voorkeur betalen met pin. Contant geld wordt geaccepteerd. Geld teruggeven of wisselen is niet mogelijk.

Wij houden zoveel mogelijk anderhalve meter afstand van elkaar in de openbare ruimten en buiten zoals de fietsen-berging en terras;

Onze ontbijtruimte is gesloten. U kunt uw ontbijt afhalen bij het afhaalpunt in de hal en op uw kamer nuttigen. 

EXTRA SCHOONMAKEN

De kamers, de trap, leuningen, deurkrukken en de hal worden extra schoongemaakt. De zeepvoorraad wordt goed in de gaten gehouden en bij binnenkomst het verzoek uw handen te desinfecteren.

MELDING MAKEN VAN EEN BESMETTING

Wij verwachten dat als u Corona heeft gekregen of mogelijk besmet blijkt te zijn, dat u dit direct doorgeeft aan ons. Dit binnen een periode van 14 dagen na uw vertrek. Wij kunnen de aanwezige mede gasten informeren om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. Andersom kunnen wij u ook gaan informeren.

Wij maken hierbij gebruik van de telefoon / email gegevens die wij krijgen van onze gasten via het gasten registratie formulier. De privacy regels zullen wij zo goed mogelijk respecteren.